Noe & Kirkegaard

Privatlivspolitik & Cookies
Kontakt os

Privatlivspolitik

Noe & Kirkegaard, Registrerede Revisorer A/S behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der redegør for, hvordan vi behandler indsamlet data.

Vi har stor fokus på, hvordan kunders data, herunder persondata, behandles. Vi anvender i nogle tilfælde systemer fra en tredjepartsleverandør til opbevaring af data, så du som kunde kan have en tryghed for, at data behandles korrekt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Behandling af persondata

Persondata er alle de oplysninger, som på den ene eller den anden måde kan henføres til dig som kunde.

Vi indsamler og behandler de personoplysninger, som er nødvendige til de aftalte formål og til levering af de aftalte ydelser, herunder kontaktoplysninger som navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. I visse tilfælde indsamles der desuden oplysninger omkring kunders medarbejdere.

Derudover indsamler vi pas- eller kørekortsoplysninger på vores kunder til overholdelse af Hvidvasklovgivningen.

Er du leverandør eller samarbejdspartner hos os, indsamler vi persondata vedr. kontakt- og betalingsoplysninger.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra og hvad vi anvender dem til. Derudover kan du altid få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine data.

Hvis du mener, at de oplysninger vi behandler om dig er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse, hvori urigtigheden består og oplyse om, hvordan vi kan rette det.

I nogle tilfælde er vi forpligtede til at slette persondata. Det gælder, hvis du trækker et eventuelt afgivet samtykke tilbage eller mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhenter dem til. Det gælder også, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retslige forpligtelser.

Når du henvender dig med en anmodning om at få slettet eller rettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører herefter ændringerne eller sletningen så hurtigt som muligt.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du mener, at vi ikke lever op til lovgivningens krav. (https://www.datatilsynet.dk)

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

Cookiepolitik

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig. Du skal give samtykke til, at der må indsamles oplysninger samt til placering af cookies.

Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer, telefon eller tablet, når du besøger hjemmesiden. De oplysninger cookies registrerer, anvendes oftest til at statistik eller til forbedring af brugeroplevelsen på hjemmesiden.

Cookies identificerer ikke dig som person eller selskab og er ganske harmløse.

Ved besøg på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.

Du kan til enhver tid slette de cookies, der er gemt på din computer. Dette skal ske på din browsers hjemmeside.

Kontakt

Noe & Kirkegaard,
Registrerede revisorer A/S
Mylius Erichsens Vej 2C
6950 Ringkøbing

Mail: info@noe-kirkegaard.dk
Tlf.: 9674 2022

Noe & Kirkegaard

Registrerede revisorer A/S

Mylius Erichsensvej 2C
6950 Ringkøbing

Tlf.: 9674 2022
Mail: info@noe-kirkegaard.dk

CVR: 15050586